Route & parkeren

Holland Solar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. In Utrecht vinden momenteel veel wegwerkzaamheden plaats, controleer daarom altijd de routeplanner voor de actuele situatie.

Adres
Holland Solar
Arthur van Schendelstraat 550
3511 MH Utrecht
tweede verdieping, deurbelcode 552

Met het openbaar vervoer
Het kantoor van Holland Solar ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. In de Stationshal Hoog Catharijne loopt u richting het centrum. Neem de uitgang richting de taxi’s. Loop langs de taxistandplaats en vervolg uw weg rechtdoor naar de Laan van Puntenburg. Deze weg gaat over in de Herman Gorterstraat en vervolgens in de Hartingstraat. Sla rechtsaf naar de Arthur van Schendelstraat en volg de bocht in de weg naar links. Ons kantoor bevindt zich aan uw rechterhand op nummer 550, op de tweede etage, deurbelcode 552.

Vanaf Utrecht Centraal Station kunt u ook diverse buslijnen nemen. Recentelijk is er veel gewijzigd in routes en vertrekhaltes. Kijk voor actuele vertrektijden op www.9292.nl. Onder andere lijn 8, 41 en 47 stoppen bij halte Vondellaan. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar ons kantoor.

Met de auto
Wanneer u met de auto komt, kunt u via de routeplanner van Google de meest actuele routebeschrijving bekijken. Ons kantoor zit aan de Arthur van Schendelstraat nummer 550, op de tweede verdieping, deurbelcode 552.

Parkeren
U kunt voor het kantoor op de parkeerplaatsen (betaald) parkeren.