Wij nodigen u van harte uit om ons en uw collega's uit de branche te ontmoeten op de zonne-energie vakbeurs Solar Solutions Int. op 16 en 17 maart in Expo Haarlemmermeer.

Holland Solar ontvangt u graag op onze stand, ons stand nummer is A10. Holland Solar is hier aanwezig voor kennismaking en informatie over de branche en onze werkzaamheden, veiligheid en trainingen, kwaliteit en Zonnekeur en meer. U bent van harte welkom.

Zonnewarmtepaviljoen
Deze editie is er een speciale hoek met zonnewarmte bedrijven, het zogenaamde zonnewarmte paviljoen. Dit zijn fabrikanten of leveranciers van zonneboilers. De vraag naar zonnewarmte zal de komende jaren stijgen.

Presentatie Dakreflector
Holland Solar heeft in samenwerking met TNO en een aantal bedrijven de zogenaamde dakreflector samengesteld. Een handzaam boekje met daarin een methode voor een risicoanalyse van een houten onderdak ten behoeve van de bevestiging van zonne-energie op hellende daken. De publicatie van de dakreflector wordt gepresenteerd op de Solar Solutions.

U kunt voor uzelf en uw collega’s onbeperkt gratis e-tickets bestellen door onze invitatiecode te gebruiken. U bestelt de kaarten via de Solar Solutions website www.solarsolutions.nl/registreer/

Code voor gratis toegang: 16sol203

Tijdens de beurs vinden er meer dan dertig interessante kennis-sessies en workshops plaats. Alle informatie daarover vindt u op www.solarsolutions.nl