Al ruim 200 bezoekers hebben zich geregistreerd. Nog een paar dagen om uw kaart te bestellen voor Nederlands grootste zonne-energiecongres!
Over minder dan een week, op woensdag 18 november, vindt de 2015-editie van de Sunday plaats! Ruim tweehonderd bezoekers hebben zich geregistreerd voor deelname. Vijf redenen waarom u de Sunday niet mag missen:

  • De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederland waar de gehele sector bijeenkomt onder het motto "Onderzoek ontmoet praktijk!"
  • Leg waardevolle contacten: dé kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw- en zonne-energiesector!
  • Topsprekers uit de bouw- en zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen rond de gebouwintegratie van zonne-energie!
  • Dynamische matchmaking: het dierenrijk neemt u mee in een betoverende wereld waar u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten opdoet om zaken te doen!
  • Een waardevol inzicht in de laatste innovaties via 30 posterpresentaties en via 10 stands met nieuwe producten en de onthulling van de roadmap voor gebouwintegratie van zonne-energie!

Contacten van Holland Solar kunnen met korting naar de Sunday. Met de code 3-3579 (let op: geen spaties) betaalt u geen 135 euro, maar slechts 99 euro exclusief btw. Via deze link kunt u naar het bestelformulier voor toegangskaarten.