Op woensdag 18 november vindt voor de zevende keer de Sunday plaats. Ook dit jaar komt iedereen die betrokken is bij zonne-energie naar het evenement. Onderzoekers, promovendi, producenten, importeurs, leveranciers, installateurs, adviseurs en bestuurders. Kortom, onderzoek ontmoet praktijk! Met afgelopen jaar zo'n driehonderd bezoekers is de Sunday het grootste landelijke congres over zonne-energie in Nederland.

Contacten van Holland Solar kunnen met korting naar de Sunday. Met de code 3-3579 (let op: geen spaties) betaalt u geen 135 euro, maar slechts 99 euro exclusief btw. Via onderstaande link kunt u naar het bestelformulier voor toegangskaarten.

PROGRAMMA
Naast een plenair programma in de ochtend kent de Sunday dit jaar twee keer een ronde van drie parallelsessies. Meer informatie over deze parallelsessies vindt men hier. Na de korte plenaire sessie kan eenieder daarmee zijn eigen programma samenstellen. Alle sprekers en het volledige programma zijn via de website raadplegen.

SPECIALE AANDACHT VOOR GEBOUWINTEGRATIE
Tijdens de Sunday is er voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in integratie van zonne-energie in de gebouwde omgeving de gehele dag de mogelijkheid om lezingen bij te wonen over dit onderwerp. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor betaalbare pv-bouwelementen, bijkomende regelgeving en de praktijk en het integreren van zonne-energie in de infrastructuur.

Wij hopen u samen met ruim driehonderd innovators uit de Nederlandse bouw- en solar community op 18 november 2015 te ontmoeten!

Programma en registratie: www.sundayNL.nl