Bezoek Holland Solar op de Solar Solutions
Holland Solar is als partnter van Solar Solutions uiteraard ook aanwezig. U kunt ons vinden op stand E4.5 en bij diverse presentaties. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Veiligheid, kwaliteit en kansen voor Zonnewarmte.
Het programma van de presentaties is te vinden op www.solarsolutions.nl/lezingen-workshops/

Daarnaast is er ook een start up straat, met innovaties, een mini symposium over BIPV, en vele andere wetenswaardigheden over de sector.

Solar Solutions
Nieuwe technieken, nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de dynamische zonne-energie sector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux een kraakhelder overzicht van de laatste stand van zaken. Alle toonaangevende leveranciers zijn vertegenwoordigd en een op de praktijk gericht workshop & trainingen programma maakt het aanbod compleet.

Van zonnepanelen tot zonneboilers, van micro-omvormers tot dakliften en van montagematerialen tot opslagsystemen. Solar Solutions is dé plek om producten te vergelijken, informatie te vergaren en inkoop te regelen, want Solar Solutions is de grootste vakbeurs op het gebied van zonne-energie in de Benelux. Een bezoek is dé manier om je efficiënt te oriënteren op de snelle veranderingen in deze dynamische sector. Solar Solutions Int. geeft in één dag een helder overzicht van aanbod van de gehele sector. Alle toonaangevende Nederlandse bedrijven zijn aanwezig en veel internationale exposanten maken dit jaar hun opwachting. Innovaties en technische primeurs staan tentoongesteld op onze Innovatieboulevard. Een programma van op de praktijk gerichte workshops en trainingen is de gehele dag door gratis te volgen.

Registratie kan gratis met code 15SOL230 via de volgende link