De Nederlandse zonne-energie sector heeft sinds kort zijn eigen app: NL SOLAR ENERGY SectorApp! Met deze app kunnen organisaties die actief zijn in de Nederlandse zonne-energiesector of daarin actief willen worden elkaar makkelijker vinden. Het TKI Solar Energy en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hebben deze gratis app ontwikkeld om het vormen van nieuwe coalities te faciliteren en innovatie in deze sector te versnellen.

Digitale matchmaking in de Nederlandse zonne-energie sector
De NL SOLAR ENERGY SectorApp biedt een duidelijk overzicht van organisaties die actief zijn binnen de Nederlandse zonne-energiesector. In één oogopslag ziet u waar welke bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties in de waardeketen van deze sector actief zijn en hoe u in contact kunt komen met voor u interessante partijen. Handig als u op zoek bent naar een samenwerkingspartner of naar bepaalde expertise voor uw eigen organisatie of het consortium waar u in samenwerkt. Na registratie in de app kunt u desgewenst ook geïnformeerd worden over voor u relevante activiteiten, beschikbare subsidies en geplande handelsmissies.
 

Staat uw organisatie al geregistreerd in de app van de Nederlandse zonne-energie sector? Maak uw organisatie zichtbaar, laat zien wie u bent en wat u te bieden heeft. Download gratis de NL SOLAR ENERGY SectorApp voor uw Apple- of Android- toestel in de Apple Appstore of the Google Playstore en registreer uw organisatie kosteloos.

Download de NL SOLAR ENERGY SectorApp (Apple)

Download de NL SOLAR ENERGY SectorApp (Android)