De branchevereniging

Holland Solar is sinds 1983 dé branchevereniging voor alle bedrijven die actief zijn in de Nederlandse Zonne-energiesector. De sector is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Holland Solar zorgt er samen met haar leden voor dat de sector op een duurzame manier kan blijven groeien.

Activiteiten Holland Solar

Holland Solar werkt er hard aan om een stabiele basis voor de zonne-energie sector te creëren, zodat die zijn werk goed kan blijven uitvoeren nu en in de toekomst. Dit doen we door middel van verschillende activiteiten.

Waarom lid worden?

Er zijn tal van redenen om lid te worden van Holland Solar. We geven je de belangrijkste vijf!

  1. Omdat je samen verantwoordelijkheid wil nemen en wil werken aan het ontwikkelen van een sterke en toekomstbestendige zonne-energiesector.
  2. Omdat je samen invloed wil uitoefenen op politieke beslissingen die relevant zijn voor jouw organisatie
  3. Omdat je op de hoogte wilt blijven van alles wat er speelt in de sector, zodat je nog effectiever je vak kan uitvoeren
  4. Omdat je in contact wilt komen met anderen uit de sector om zo je netwerk uit te kunnen breiden.
  5. Omdat je het belangrijk vindt dat er wordt gewerkt aan de zichtbaarheid en promotie van zonne-energie als een belangrijk onderdeel in de energietransitie.

Dit zeggen onze leden

Inschrijfformulier

Als lid van Holland Solar ga je akkoord met ons huishoudelijk regelement. Hier staan ook de voorwaarden voor het verkrijgen van lidmaatschap in vermeld. 

Wil je meer weten over onze contributiestructuur dan kun je hier er meer informatie over vinden. 

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy policy.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Hartelijk dank voor je aanvraag voor het lidmaatschap. Je ontvangt binnen enkele minuten per e-mail alle benodigde informatie en het definitieve aanmeldingsformulier. Bovendien zullen wij binnenkort contact met je opnemen!