Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Contact: Niels Stolk
Telefoon: 085 – 065 92 07

Solarus Smart Energy Solutions BV

Solarus ontwikkelt en verkoopt hoge temperatuur PVT collectoren.
Deze hybride zonnepanelen zijn een combinatie van PV-zonnepanelen en zonnecollectoren. De panelen leveren zowel stroom als warmte. Ze zijn vooral geschikt voor kleinere dakoppervlakten. Hybride zonnepanelen worden ook wel aangeduid met PVT (Photo Voltaisch Thermisch) panelen.

Ons hybride zonnepaneel heeft 89% meer rendement dan fotovoltaïsche panelen. Een hybride paneel produceert namelijk evenveel energie als 5 fotovoltaïsche panelen. De enorme prestaties zijn het resultaat van de innovatieve aHTech-technologie. Deze technologie zorgt er voor dat er geen zonne-energie verloren gaat. De warmte die bij de fotovoltaïsche cellen verloren gaat, wordt opgevangen in het water dat door de binnenkant van de panelen stroomt. Hierdoor wek je met de panelen enerzijds stroom en anderzijds warm water op.

Inmiddels produceren en leveren we drie verschillende panelen en werken we samen in een groot internationaal netwerk.

Op kantoor in Rotterdam werken we met een klein team. Daar ontwikkelen onze technische ingenieurs op maat gemaakte gasvrije en hybride oplossingen. En in samenwerking met uw installateur of onze partners worden de panelen geplaatst.

Met de panelen en ons netwerk willen we innovatief en bepalend zijn op gebied van hoge temperatuur PVT panelen en gasvrije oplossingen.

De toekomst is ons speelveld: Een 100% duurzame warm water oplossing, de meeste energie per vierkante meter, geen COuitstoot en daarmee de beste gasvrije oplossing voor warmte en warmwater.