Bahnhofplatz 11
CH-8908 Hedingen (Zwitserland)
Contact: Dr.ir. Sjef de Bruijn
Telefoon: +41 44 763 61 11

Ernst Schweizer AG

Schweizer Montagesystemen voor zonnepanelen

Ernst Schweizer AG is een Zwitsers familiebedrijf met meer dan 450 werknemers Als sinds 1920 bouwt Schweizer, voor de generatie van morgen. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie bepalen al meer dan 100 jaar de manier waarop we denken en handelen in ons familiebedrijf.

 Sinds de jaren 70 is Schweizer één van de pioniers in de zonne-energiesector. Naast hoogwaardige zonneboilers, die nog steeds in onze fabriek in Hedingen geproduceerd worden, ligt de focus op montagesystemen voor zonnepanelen.

 Installatie op schuine en platte daken met MSP
Het PV montagesysteem MSP van Schweizer is dé slimme bevestiging van zonnepanelen voor zowel platte als schuine en trapeziumvormige metalen daken.

Het slimme Zwitserse design behoeft een minimum aan onderdelen en is ballastarm. Het innovatieve modulaire systeem is snel en met minimale inspanning te installeren. Het MSP systeem kenmerkt zich door eersteklas materiaalkwaliteit en duurzaamheid.

 Indak met Solrif® - Het dak van de toekomst
Het PV Montagesysteem Indak Solrif® in combinatie met standard zonnepanelen van toonaangevende zonnepaneelleveranciers vervangen dakpannen. Ideaal voor nieuwbouw of dakrenovatie.