Veenhoopsweg 57
9422 AD Smilde
Contact: Sander Sinkgraven
Telefoon: +31 (0)6 1860 8147

Infinity Solar Nederland B.V.

Infinity Solar Nederland B.V. is een jong, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf dat duurzame warmte oplossingen aanbiedt.

Infinity Solar ontwerpt, koopt in, en installeert zonneboiler systemen voor zakelijke markten: utiliteit, industrie, agrarische sector, woningbouw, recreatie.

We onderscheiden ons door gebruik te maken van hoog efficiënte vacuümbuis collectoren in combinatie met het drain-back principe. Het drain-back principe houdt in dat het collectorveld aan het einde van de dag droog komt te staan. Op deze manier is het systeem beveiligd tegen vorstschade. Deze combinatie garandeert een efficiënt, betaalbaar, onderhoudsarm en schaalbaar zonnewarmte systeem.
Onze vacuümbuis collectoren zijn getest door het gerenommeerde Duitse testinstituut Fraunhofer ISE.

Een zonthermisch systeem van Infinity Solar kan bijvoorbeeld toegepast worden voor ruimteverwarming, sanitair warm water, proceswarmte, zwembadverwarming, etc.

Het gehele traject van ISDE en SDE++ subsidie aanvraag kan Infinity Solar voor u verzorgen.

Wij staan voor u klaar om uw warmtevraag te verduurzamen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.