Dalkruidbaan 107
2908 KC Capelle aan den IJssel
Contact: Cherry Li
Telefoon: 085 04 09 96 7

Growatt New Energy B.V.

Growatt is gericht op onderzoek, ontwikkeling en het fabriceren van PV omvormers inclusief on-grid, off-grid en opslag omvormers met de daar bijhorende monitoringsystemen.
Het vermogen van Growatt on-grid omvormers varieert van 1 kW tot 100 kW terwijl de off-grid en opslag omvormers variëren van 1 kW tot 630 kW. Growatt omvormers worden breed ingezet in de particuliere en commerciële markt voor kleine en grote projecten.

Sinds de oprichting in 2010 heeft Growatt al meerdere kantoren geopend in de Verenigde Staten, Duitsland, Groot Brittannië, Australië, Brazilië, Thailand, India en Nederland. Hierdoor kan Growatt wereldwijd de beste service leveren. Growatt hecht veel waarde aan de ontwikkeling van onze systemen en blijft investeren in onderzoek hieraan waardoor Growatt blijft innoveren.

Tegen het eind van 2018 heeft Growatt meer dan 1.33 miljoen omvormers geleverd naar meer dan 100 landen wereldwijd. Growatt wordt al 3 jaar op rij erkent als nummer 1 Chinees merk op het gebied van particuliere PV omvormers door PVBL. Sinds 2018 staat Growatt met zijn éénfase omvormer in de top 3 van meest verscheepte omvormer merken, volgen de IHS Markit’s rangschikking.

Growatt blijft zich wereldwijd inzetten op het gebied van toonaangevende technologie en zet de kwaliteit van onze producten en klantenservice op de eerste plek.