Programmeurstraat 6-B
1033 MT Amsterdam
Telefoon: 020 4357555

Triple Solar BV

Triple Solar is de ontwerper en producent van het wereldwijd gepatenteerde PVT warmtepomppaneel waarmee je All-electric, dus gasloos, kunt verwarmen. Ter verduidelijking: PV staat voor zonnestroom, de T staat voor warmte.

Het warmtepomppaneel wordt gebruikt als bron voor de warmtepomp. Dit maakt de tot nog toe noodzakelijke lawaaiige buitenunit overbodig om gasloos te verwarmen. Het paneel levert tevens de elektriciteit op voor de warmtepomp waarmee het een energieneutrale oplossing is.

Het product wordt toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie, voor zowel individuele als seriematige woningbouw. De eerste woonwijk verwarmd door Triple Solar warmtepomppanelen is reeds een feit.
De toepassing is ook geschikt voor utiliteitsbouw zoals zwembaden of zorgcentra. Een recent voorbeeld is de verduurzaming van het restaurant de Twee Cheetah’s in dierentuin Artis Amsterdam. Het gebouw uit eind jaren negentig wordt nu verwarmd met een 60 kW warmtepomp, gevoed door 150 Triple Solar warmtepomppanelen.