Winthontlaan 200
3526KV Utrecht
Contact: Johan Overtoom
Telefoon: 085 130 1276

SolarEnergyWorks

SolarEnergyWorks ontwikkelt zonneparken door heel Nederland en heeft de afgelopen jaren een groot aantal spraakmakende zonneparken opgeleverd. 

In Nederland zien we mogelijkheden voor grondgebonden zonneparken tussen 10 en 300 hectare, zowel voor gemeentes, agrariërs als investeerders een schaal die aanspreekt. Wij zijn actief in alle processen die de haalbaarheid van een project uiteindelijk mogelijk maken. SolarEnergyWorks heeft veel ervaring op het gebied van projectontwikkeling.

Van idee-vorming, het overleg met gemeenten en andere belanghebbenden, de aanvraag en onderbouwing van de Wabo-aanvraag, de succesvolle aanvraag van de SDE++ subsidie tot de uiteindelijk realisatie van het zonnepark. SolarEnergyWorks werkt daarbij samen met professionele gerenommeerde partijen en investeerders

Een hoge realisatiegraad, betrouwbaarheid, eerlijkheid, fatsoen en gedegenheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

SolarEnergyWorks heeft tot 2019 circa 150 MWp aan zonneparken aangesloten op het elektriciteitsnet. Daarnaast heeft SolarEnergyWorks circa 650 MWp aan projecten in ontwikkeling die tussen nu en 3 jaar gerealiseerd zullen worden.