Maarssenbroeksedijk 37
3542 DM Utrecht
Contact: Cees van de Werken
Telefoon: 030 – 26 58 512

Profinergy B.V.

Zekerheid met ProfiNRG
ProfiNRG is houder van het keurmerk Zonnekeur, en ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft. Wij verzorgen het complete proces van subsidieaanvraag, ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit.

Kwaliteit
Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen voor hoogwaardige materialen en stellen veiligheid, kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop. ProfiNRG is ISO 9001, 14001 en VCA** gecertificeerd.

Over ProfiNRG
ProfiNRG is één van de grootste, leidende bouwers (EPC en O&M) van grootschalige zonne-energie installaties in Nederland vanaf 500kWp. In de 10 jaar van haar bestaan heeft ProfiNRG meer dan 1500 zonne-energie installaties ontworpen en gebouwd. De grootste gebouwde installatie is groter dan 65 MWp. ProfiNRG werkt in opdracht van zonne-energie projectontwikkelaars, agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, vastgoed-, bouw- en installatiebedrijven. ProfiNRG biedt de volgende typen zonne-energie installaties aan:

  • PV-systemen op daken
  • Zonneparken (grondgebonden)
  • Zonnepanelen op tuinbouwkassen (als kasdek)
  • Solar Carports
  • Energieopslag (waterstof en batterijen)
  • Cable Pooling (gecombineerde netaansluiting wind en zon

ProfiNRG, een partner waar u op kunt bouwen!
ProfiNRG onderscheidt zich met technische kennis en innovaties. We gebruiken onze kennis en innovaties om de maximale zonne-opbrengst uit uw installatie te halen en om de kostprijs van uw zonnestroominstallaties zover omlaag te brengen dat er uiteindelijk systemen zonder subsidie gebouwd kunnen worden.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan contact op via 030 – 341 0990 of info@profinrg.nl