Maarssenbroeksedijk 37
3542 DM Utrecht
Contact: Cees van de Werken
Telefoon: 030 – 26 58 512

Profinergy B.V.

Zekerheid met ProfiNRG
ProfiNRG is houder van het keurmerk Zonnekeur, en ontwerpt precies de installatie die u nodig heeft. Wij verzorgen het complete proces van subsidieaanvraag,  ontwerp en planning tot montage en nazorg. Wij staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak en hands-on mentaliteit.

Kwaliteit
Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, kiezen voor hoogwaardige materialen en stellen veiligheid, kwaliteit en een snel rendement op uw investering altijd voorop.
ProfiNRG is ISO 9001, 14001 en VCA** gecertificeerd.

Geschiedenis
ProfiNRG is een toonaangevend bedrijf in zonne-energie. Sinds 2009 hebben wij veel ervaring opgedaan als installateur van particuliere installaties. Vanaf 2012 leveren wij uitsluitend installaties vanaf 250kWp aan (groot)zakelijke klanten en agrarische bedrijven.

Daarnaast leveren wij vanuit onze groothandel zonnepanelen, omvormers en andere toebehoren aan installatiebedrijven. Naast scherpe prijzen bieden wij onze groothandel klanten ondersteuning zowel in de verkoopfase als bij de uitvoering van een project. En indien nodig vragen we SDE+ subsidies voor u aan of begeleiden we u in dit traject. Wilt u een service- en onderhoudscontract aan uw klant aanbieden of een manier vinden om een project te financieren? Ook hier helpen we u graag mee! Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Wij kiezen er bewust voor om beide activiteiten naast elkaar te laten bestaan, omdat dit over en weer voordelen oplevert voor u als klant. Samen met onze ervaren verkoopadviseurs en projectleiders krijgt u zo het beste proces. En daardoor een op maat gesneden systeem voor de beste prijs.

Toekomst
Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst en besparing op uw energiekosten, door verdere ontwikkeling van zonne-energie. Kies voor groen, kies ProfiNRG.

ProfiNRG, een partner waar u op kunt bouwen!
Wilt u meer informatie over zonnepanelen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan contact op via info@profinrg.nl.