Blankenstein 110
7943 PE MEPPEL
Contact: Pouwel Slurink
Telefoon: 0522 853513

GroenOpgewekt 5.0

Wij zijn een Meppels bedrijf en helpen onze klanten met het ‘opwekken, beheren en opslaan’ van complete zonne-energiesystemen!

Wij gebruiken hiervoor high-end kwaliteit Glas-Glas zonnepanelen en halen deze rechtstreeks uit de fabriek in Nederland en Duitsland. Sinds 2012 zijn wij exclusief, gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en bieden service- en nazorg, alles binnen een straal van circa 1 uur rijden vanaf Meppel.

Onze klanten bestaan uit MKB-bedrijven, particulieren, sportverenigingen, overheden, woningbouwcoöperaties en aannemers.

Zonne-energie is onze focus, passie en missie voor een duurzame samenleving, het zijn de fundamenten waarop wij bouwen en de kernactiviteit van ons bedrijf.

Mogen wij u ook adviseren?

Kennis, kwaliteit, ervaring en flexibiliteit vormen onze kracht. Wij weten veel over zonne-energie en zetten dit effectief om naar de praktijk. Wij denken in mogelijkheden, kennen onze markt goed en weten precies wat onze producten kunnen. Wat heeft uw project nodig, wat zijn uw wensen?

Wij bieden onze klanten een compleet plan, er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt!