Mgr. van de Venstraat 29
5482 EK Schijndel
Contact: Theo Swinkels
Telefoon: 073 – 549 60 67

Swinkels Solar

Swinkels Solar verzorgt complete zonnepaneel installaties van klein tot groot; voor particulier, bedrijf, woningcorporaties en (sport)verenigingen. Iedereen wordt voorzien van het beste advies!

Of het nu gaat om een installatie met 6 zonnepanelen of 6.000, wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van het beste advies!

Swinkels Solar levert uitsluitend installaties van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen uw wensen en de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte toegespitst op uw persoonlijke situatie. 

Wanneer u kiest voor zonnepanelen regelen wij de rest: van berekening tot oplevering. Ook de aansluiting op de energiemeter en het netwerk, alsmede de BTW teruggaaf kan door ons geregeld worden. Swinkels Solar zorgt ervoor dat u goed geadviseerd wordt, een eerlijke prijs krijgt, ontzorgd wordt en de uitvoering naar volle tevredenheid zal plaatsvinden zodat u direct kunt beginnen met besparen.

Swinkels Solar is een onderdeel van de Swinkels E-Tech Groep B.V.

De aanleg van de elektrotechnische installatie is dus in vertrouwde handen. Deze wordt uitgevoerd door erkend installateur Swinkels Elektro.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inspecteren en keuren van reeds gerealiseerde zonnepaneel installaties en de elektrotechnische installatie volgens NEN1010.

  • Gevestigd in Schijndel (Noord Brabant)
  • VCA* gecertificeerd bedrijf!
  • Registered Solar Specialist
  • Deskundig, vakkundig en ervaren personeel