Engelsbergenstraat 71
5616 JB Eindhoven
Contact: Richte Doggenaar
Telefoon: +31 (0)6 42 46 92 46

RDO Support

RDO Support verzorgt als eenmansbedrijf business development, interim-management, advies en bouwmanagement voor PV systemen. Ontwerp van PV systeem en  keuze strategie voor SDE en vergunning aanvraag of uitvraag leveranciers. Toezicht bij uitvoering van een PV bouwproject . Zonnekeur/ Qbis ontwerp en installatie kwalificatie, VCA VOL .

Zonder vroegtijdige commitment aan leveranciers, fabrikanten, financiers of projectontwikkelaars verstrekken van advies en ondersteuning voor een optimale PV projectontwikkeling onder eigen regie.

Waar nodig wordt een team georganiseerd vanuit een professioneel netwerk.

Sinds 2011 ervaring als PV installateur, CTO in een groothandel en verantwoordelijk voor de uitvoering van honderden kleine privé en MKB systemen. Markt opschaling per 2017 resulteerde o.a. in een ontwerp en eerste uitvraag voor een Postcoderoos project 5-7 MWp, ontwerp van een 45 MWp project voor succesvolle  SDE 2018  en vergunning aanvraag en bouwtoezicht 0,5 MWp gebouwproject.

Richte Doggenaar / RDO Support is sinds de oprichting betrokken bij de uitvoering van de WEEE recycling wetgeving voor de Nederlandse PV markt via de Stichting Zonne-energie Recycling Nederland en Foundation SAR.  Ontstaan uit Holland Solar in 2014, is Stichting ZRN inmiddels veruit het grootste collectief voor de Nederlandse PV markt en regelt vergeleken met andere landen in Europa voor de laagste tarieven wettelijke registratie in het Nationaal register, waarborg voor de toekomstige recycling verantwoordelijkheid en afvoer van beschikbaar komend recycle materiaal onder WEEELABEX certificering naar de hoogst mogelijke recycling materiaal opbrengst.