Transportweg 26a
2676 LL Maasdijk
Contact: Dingeman Ottevanger
Telefoon: 085-7737727

Solar Construct Nederland - dochter van ESDEC

Solar Construct Nederland is de Nederlandse producent van het gelijknamige gepatenteerd PV-montagesysteem. Het Solar Construct Nederland dak-montagesysteem is ontstaan uit uitgebreide praktijkervaring en de “keep it simple”-filosofie. Solar Construct Nederland biedt dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelen systeem op allerlei soorten daken te bevestigen. Wij bieden een oplossing voor zowel het horizontaal als verticaal plaatsen van het montageprofiel op een schuin dak. Tevens past het montagesysteem op elk schuin dak mits de ondergrond voldoende sterk is.

Het Solar Construct Nederland montagesysteem is ontwikkeld voor een pannen-, bitumen-, staal- en golfplatendaken. De verstelbare dakhaak is geschikt voor elke normaal toegepaste combinatie panlat-dakpandikte. Het gepatenteerde rotatiegedeelte zorgt ervoor dat in een handomdraai het montageprofiel wordt bevestigd aan de dakhaak.

Ook voor platte daken heeft Solar Construct Nederland een snelle en effectieve oplossing. Gebaseerd op het “rotatie” principe plaatst u met de volledig voorgemonteerde profielen in een razend tempo. 

Door te kijken naar marktontwikkeling en te blijven innoveren wil Solar Construct Nederland een toonaangevend bedrijf blijven op het gebied van montagesystemen.