Zernikeweg 1,
3241MG Middelharnis
Contact: D. van Doorn
Telefoon: 085-0470300

SolarDistri B.V.

SolarDistri B.V. is de betrouwbare gespecialiseerde partner op gebied van zonnepanelen die u toegang biedt tot de scherpste prijzen en zo kort mogelijk op de bron zonder zelf het risico te hoeven lopen dat met import de garanties niet nagekomen worden.

Door onze directe inkoopkanalen aan uw projecten te verbinden bent u voorzien van de meest optimale prijs voor het project en zodoende dus verzekerd van het hoogste rendement op de investering met waarborging van de garanties. Immers screenen wij hier strikt op en vanzelfsprekend zijn al onze producten aantoonbaar "bankable"​

Ondanks dat het bedrijf nog jong is beschikken wij over ruim 10 jaar ervaring als inkoper en distributeurs binnen de Solar branche en zetten wij ons netwerk in voor uw projecten.

Wij zij fan van zonne-energie en maken het graag zo toegankelijk mogelijk door de keten zo kort mogelijk te maken. Een korte keten met toegevoegde waarde biedt meerwaarde voor de branche en het realiseren van zoveel mogelijk PV-projecten.
Dit doen wij met aanvullende dienstverlening voor optimaal resultaat door tevens samen te werken met het toonaangevende SolarIF op gebied risicomanagement en ABN AMRO in de financieringen.

Wij leveren B2B en werken daarnaast samen met een toenemend aantal consultants en projectengineers in de markt om de markt zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Samen met partners, welke gespecialiseerd in de keten kunnen wij als uw strategisch partner optreden.

Wij staan voor u klaar en zien uit naar het contact met u! Flexibel en met service zoals het hoort.