Lingenstraat 9
8028 PM Zwolle
Contact: Albert Assen
Telefoon: (+31) 033-4480333

Solarstell

Solarstell biedt een volledig programma aan slimme en duurzame oplossingen voor het opstellen en monteren van zonnepanelen. Eerlijke en betaalbare producten voor de totale installatiebranche. In Nederland geproduceerd, met en door trotse vakmensen. Als duurzaam echt duurzaam moet zijn.

Gemak op het dak

Solarstell ontwikkelt en levert moderne montagesystemen voor zonnepanelen. Installateurs kunnen bij Solarstell terecht voor oplossingen op alle platte of schuine daken, golfplaatdaken en opstellingen in het vrije veld. Honderden installateurs werken al met de montagesystemen van Solarstell. Dat komt door de garantie van goed materiaal, gebruiksvriendelijke installatie, snelle communicatie en een pasklare oplossing voor eventuele problemen. Dat is pas echt gemak op het dak!

Eerlijk geproduceerd

De montagesystemen van Solarstell komen gewoon uit Nederland. Daarmee beperken we de CO2-uitstoot van de productie aanzienlijk. Bovendien heeft Solarstell goed zicht op de gehele keten van halffabricaat tot eindproduct en dus ook op de arbeidsomstandigheden. Sterker nog: wij werken met een eigen maakbedrijf in Zwolle en onze productie wordt grotendeels verzorgd door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Van jongeren met een Wajong-uitkering tot ouderen en nieuwkomers: dankzij Solarstell krijgen zij weer een zinvol toekomstperspectief en kansen om hun talenten te ontdekken. Onze enthousiaste medewerkers zijn trots op hun werk en op alles wat ze maken. Die trots zie je terug in onze Solarstell producten!

Maatschappelijk verantwoord

Echt duurzaam ondernemen betekent volgens ons ondernemen met hart voor je omgeving. Solarstell wil als bedrijf niet alleen winst maken, maar juist een zinvolle bijdrage leven aan en in de regio waar wij werken. Wij combineren daarom een heldere visie op onze producten met oog voor de mensen die de producten maken. Vanuit die bevlogenheid geven wij ook graag kansen aan mensen die soms iets minder geluk hebben gehad in het leven. En al onze medewerkers betalen dat terug in een grote betrokkenheid bij het bedrijf. Dat maakt Solarstell net even anders dan de rest.