Lange Dreef 13
4131 NJ Vianen
Contact: Janna Mirck
Telefoon: 0800-7105

SolarEdge Technologies

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen 'that power our lives'.

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd, fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.

SolarEdge blijft smart energy oplossingen ontwikkelen en richt zich op een groot aantal segmenten van de energiemarkt door middel van haar gediversifieerde productaanbod, waaronder residentiële, commerciële en grootschalige PV, oplossingen voor batterijopslag en back-up, het opladen van elektrische auto’s, energiebeheer voor thuisgebruik, netwerkservices en virtuele elektriciteitscentrales, en uninterruptible power supplies (UPS).

Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.