Marchantstraat 55
7332 AZ Apeldoorn
Contact: Fransen
Telefoon: 055 54 96 969

Remeha BV

Bij Remeha doen we er alles aan onze klanten optimaal comfort te bieden, thuis en buiten de deur, en dat gaat al lang niet meer alleen over CV-ketels. Zo verwarmen onze innovatieve en energiezuinige installaties heel wat huizen, hotels, scholen, zorginstellingen, sportclubs, kantoren en andere gebouwen. Zo wordt de Johan Cruijff Arena verwarmd met ketels van Remeha. En ook onze zonlichtsystemen worden veelvuldig toegepast in heel Europa.

Comfort is ook techniek waar we op kunnen vertrouwen. Een installatie die zelf aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud. Een vakbekwame specialist die langskomt om onderhoud te verrichten wanneer het de klant uitkomt. En die razendsnel storingen of reparaties komt verhelpen als het nodig is. Ook dat comfort willen we bieden.

Nederland en daar ver buiten
In tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. De productie vindt plaats in Nederland. Daar vindt ook de productie plaats voor de nationale en internationale markt.

Remeha is onderdeel van BDR Thermea nummer drie in de wereld.