Molenwerf 30-32
1911DB Uitgeest
Contact: Mitchel Kouwijzer
Telefoon: 088-888 0300

Libra Energy B.V.

Libra Energy is een toonaangevende distributeur van duurzame energiesystemen die zich onderscheidt door superieure logistiek en kwaliteitscontrole. We zijn in Europa koploper op het gebied van zonne-energie en volwaardig partner voor laadpalen en laadsoftware voor elektrovoertuigen. Op basis van de laatste trends en technieken leveren we complete energieoplossingen voor duurzaam wonen, werken en reizen.

 

Voortdurend verwachtingen overtreffen
Bij Libra Energy proberen we zoveel mogelijk mee te denken en mee te schakelen, om zo het juiste materiaal op het juiste moment en op de juiste plek te leveren. Voor het overgrote deel van ons assortiment garanderen wij zelfs levering binnen 24 uur. Daarom investeren we doorlopend in optimale bereikbaarheid, waarbij u als klant zelf bepaalt of u telefonisch, digitaal of via onze trade-portal bestelt.

 

Kwaliteit en techniek
Met onze jarenlange knowhow als basis hebben we een eigen kwaliteitsteam geformeerd in Azië. Dit team voert factoryaudits uit en controleert de productie-runs van ons materiaal. Deze werkwijze garandeert een constante kwaliteit en helpt onze productiepartners en leveranciers bij het optimaliseren van hun product- en productiekwaliteit.


Innovatie
Klimaatdoelstellingen worden voortdurend aangescherpt. Bij Libra Energy innoveren we mee. Libra Energy wil actief bijdragen aan zoveel mogelijk woon-, werk- en reiscomfort voor iedereen, met daarbij een prominente rol voor energie en klimaat.