Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Contact: Roel van den Berg
Telefoon: + 31 (0)85 30 31 342

Autarco

“It is our mission to reduce risk to owners and retailers of distributed solar PV.”

Roel van den Berg
CEO

Autarco is ‘s werelds eerste merk complete zonnestroomsystemen met een focus op het leveren van een heldere propositie in het rooftop segment met een duidelijke en bovenal verzekerde kWh-prestatiegarantie.

Autarco PV systemen worden verkocht door een netwerk van Authozired Dealers. Na installatie registreerd de dealer het systeem waarna Autarco de goede werking van het systeem valideert en er vervolgens een niet-goed-geld-terug kWh-garantie van 5, 10 of 15 jaar wordt afgegeven.

 

Wanneer een systeem minder opwekt dan gegarandeerd krijgt de eigenaar van het systeem een vooraf vastgelegde compensatie per gemiste kWh uitgekeerd.

Lloyd’s of London, een grote internationale verzekeraar, verzekerde elke kWh-garantie waardoor een eigenaar van een Autarco ten alle tijden een claim kan maken op een kWh garantie en zijn business case voor verduurzaming maximale bescherming geniet.

Maar ook de dealer wint dankzij deze unieke propositie. Niet langer draagt hij het prestatierisico van de door hem geinstalleerde systemen en hij wordt geholpen door één centraal after-sales desk die de PV systemen continue monitort.

Om deze unieke propositie mogelijk te maken biedt Autarco alle materialen voor het complete PV systeem en zijn er geavanceerde technologiëen ontwikkeld zoals speciale monitoring hardware en systeem ontwerpsoftware, die gratis ter beschikking wordt gesteld aan de Authorize Dealers.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op.