Leehove 4
2678MC De Lier
Contact: Robbert van Diemen
Telefoon: +31 (0)17 452 33 03

HRsolar groep

De HRsolar groep bestaat uit Qsilence, HRsolar en HRsolar Projects. Een zonnig hart voor duurzaamheid bindt de bedrijven. Ieder met haar eigen expertise.

Duurzame energieoplossingen willen we bereikbaar maken voor iedereen. We begrijpen dat comfort daarbij een belangrijke plaats inneemt. Eenvoud in installatietechniek, comfort, de hoogst haalbare energetisch rendementen en maximale CO2 reductie is onze leidraad bij het ontwikkelen van onze systemen. Samen werken aan een duurzame toekomst, dat is de HRsolar groep.

HRsolar is een Nederlands fabrikant van zonnewarmtesystemen en biedt zonneboileroplossingen voor woningen via installateurs aan zowel particuliere als zakelijke klanten zoals wooncorporaties en projectontwikkelde bouwers.

Qsilence ontwikkelt en produceert PVT warmtepomp systemen voor een compleet gasloze en stille energievoorziening van woningen. Dit leveren we als volledig geïntegreerde en complete oplossing aan duurzame totaal installateurs.

HRsolar Projects levert turn-key projecten aan de zakelijke eindgebruiker, of fungeert als componentleverancier voor installatiebedrijven. Wij onderscheiden ons in de markt door de expertise in begeleiding van ontwerp tot en met oplevering die wij bieden. De focus ligt op zonthermische systemen (zonnecollector en PVT) voor utiliteit, agrarisch, recreatie en de industrie.