Postbus 3
7400AA Deventer
Telefoon: +31 (0)57 060 26 02

Nefit Bosch

Nefit Bosch werkt al jaren aan de transitie naar duurzame oplossingen voor verwarming en warm water. Vijftien jaar geleden ontwikkelden we onze eerste warmtepomp en inmiddels omvat ons productprogramma naast energiebesparende HR-toestellen een breed aanbod aan duurzame systemen, zoals hybride warmtepompen, all-electric warmtepompen en photovoltaïsche en thermische zonne-energiesystemen.

De cv-ketel zal steeds vaker worden aangevuld met, of vervangen door een warmtepomp, al dan niet in combinatie met zonne-energie. Welke duurzame oplossingen er de komende jaren ook nodig zijn: Nefit Bosch heeft ze al in huis. We brengen onze duurzame oplossingen actief onder de aandacht en doen er alles aan om installateurs, eindgebruikers en zakelijke opdrachtgevers te ondersteunen bij de veranderingen.

Nefit SolarIine is een beproefd zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. De geavanceerde, continu gevulde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat voor optimaal rendement, de plaatsingsmogelijkheden zijn uniek.

Voor alle Nefit-componenten geldt: Made in de EU, volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. De opbrengst van onze Solarwatt zonnepanelen ligt aantoonbaar hoger dan gemiddeld. Bovendien geven we harde garanties op het systeem: tot 30 jaar op de panelen én op het vermogen van de panelen.