Snijdersbergweg 93
1105AN Amsterdam
Contact: Michiel Klees
Telefoon: +31 (0)20 342 21 00

Mastervolt BV

Mastervolt levert een betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40kW. Onze oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten.

Samen sterker
Mastervolt is onderdeel van Power Products, LLC. Ancor, BEP, Blue Sea Systems, CZone, Lenco, Marinco, Mastervolt en ProMariner zijn al tientallen jaren actief als onafhankelijke aanbieders van innovatieve elektrische oplos­singen en hebben hun krachten gebundeld.

Hoogwaardige technologie
Sinds de oprichting in 1991 is Mastervolt een innovatie-gedreven onderneming. De productontwikkeling vindt plaats in drie geavanceerde R&D centra in Amsterdam (NL), Auckland (NZ) en Wisconsin (VS).

Service
De meerwaarde van Mastervolt zit in het vermogen om te innoveren. Om producten, technologieën en systemen van de hoogste kwaliteit te bieden, gekoppeld aan de beste service wereldwijd.

Zes pijlers:

Wereldwijd netwerk
Mastervolt biedt expertise en ondersteuning in drie geografische gebieden wereldwijd: de Amerika’s, EMEA en APAC, met kantoren en partners in meer dan 80 landen.

Innovatie
Technologie zit in ons DNA. Onze werknemers zijn constant op zoek naar nieuwe producten, betere logistiek, snellere service en onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.  

Systeemoplossingen
Mastervolt is altijd gefocust op energie-oplossingen en het leveren van componenten die zo ontworpen zijn dat ze makkelijk in uitgebreide systemen kunnen worden geïntegreerd.

Integratie
Succes is het resultaat van een goede samenwerking. Wij leveren een volledig geïntegreerd systeem dat uitstekend werkt en alle benodigde componenten bevat.