Biestkampweg 27
5249JZ Rosmalen
Contact: Rick van de Vliert
Telefoon: +31 (0)6 414 544 44

BT Duurzame Installatietechniek

BT Duurzame Installatietechniek is uw partner op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen zoals zonnepanelen, energieopslag, warmtepompen en oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u van goed advies te voorzien over de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met uw keuze voor bepaalde duurzame of energiebesparende producten en kunnen voor u de totale installatie en nazorg uit handen nemen.
Bovendien zijn onze adviseurs speciaal opgeleid om u een integraal en op maat gesneden advies te kunnen geven als u interesse heeft in energieneutraal of energieopwekkend (ver)bouwen.

Wij denken met u mee en willen u ontzorgen gedurende alle fasen van het proces. Daarmee onderscheiden wij ons binnen deze markt. BT Duurzame Installatietechniek heeft een brede ervaring met particuliere projecten en is geregeld partner van bedrijven en organisaties. Ons werkgebied bevind zich in ’s-Hertogenbosch e.o. Wij ondersteunen u graag bij het behalen van uw wensen en ambities. Wij doen wat u verwacht!