Adm. De Ruyterstraat 2
3115HB Schiedam
Contact: Bart Wansink
Telefoon: +31 (0)10 427 85 00

Itho Daalderop

Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven – met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Met deze innovatieve producten en systemen zorgen

we voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Climate for life.

Vanuit onze leidende rol in de nieuwbouw met all-electric woningen/warmtepompen is het aanbieden van hoogwaardige zonnepanelen binnen onze systemen een logische stap. Per september 2018 bieden we deze hoogwaardige zonnepanelen aan onder de naam Itho Daalderop. Hiermee onderstrepen we de uitstekende kwaliteit van onze zonnepanelen en bieden we naast een compleet pakket aan duurzame oplossingen ook de mogelijkheid om zelf energie duurzaam op te wekken.