Het Lopertje 11
5081PN Hilvarenbeek
Contact: Edwin Petersen
Telefoon: +31 (0)13 505 02 90

Petersen Arbozorg & Veiligheid

Veilig werken op hoogte biedt zekerheid op een langer leven!

Werken op hoogte is de meest risicovolle activiteit die er is. Het geven van instructie aan medewerkers is een wettelijke verplichting voor ieder bedrijf dat werkzaamheden op hoogte uitvoert. Uw eigen werknemers maar ook (ingehuurde) ZZP'ers moeten beschikken over voldoende kennis en kunde.
Bovendien dragen opgeleide medewerkers en veilige werkplekken bij aan het voorkomen van ernstige ongevallen en boetes. Met de juiste kennis in huis, kunt u een afgewogen keuze maken voor de juiste investeringen in hulpmiddelen.
Petersen Arbozorg & Veiligheid levert de benodigde diensten en kennis om veilig op hoogte te kunnen werken.

Praktijkgerichte trainingen:
Tijdens onze inspirerende trainingen krijgen deelnemers inzicht in de regels van het veilig werken op hoogte. Bovendien staan het veilig werken met randbeveiliging, rolsteigers, ladders, trappen en persoonlijke valbeveiliging centraal. 

Naast het overbrengen van de noodzakelijke theoretische kennis, zijn onze trainingen bovenal praktijkgericht. Wij beschikken immers over een unieke en modern ingerichte instructie-wagen.

Hierdoor kunnen deelnemers uitgebreid oefenen met de diverse middelen die wij meebrengen en zelf ervaren hoe eenvoudig veilig werken op hoogte eigenlijk is.

Daarnaast is Petersen Arbozorg & Veiligheid gespecialiseerd in het begeleiden van VCA-certificeringen en het organiseren van VCA-trainingen. 
Tevens verzorgen we overige veiligheidskundige diensten zoals het uitvoeren van risicoanalyses (RI&E's, TRA's), veiligheidsinspecties en opstellen van V&G-plannen. 

Wij helpen u graag om de risico's en gevaren op een aanvaardbaar niveau te brengen. Daarbij streven we tevens naar het maximaal haalbare rendement binnen uw organisatie. Immers: extra veiligheid is pure winst!