Polderweg 16-A
1446 AA Purmerend
Contact: Erik de Jongh
Telefoon: +31 (0)29 939 60 72

Sunforce Duurzame Energietechniek

Sunforce is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van complete zonne-energie systemen door heel Nederland, en heeft al vele kleine en grote (SDE+) projecten gerealiseerd. Ons bedrijf is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen een elektrotechnisch- en een dakbedekkingsbedrijf , waardoor wij zowel voor de dak- als voor de elektrotechnische werkzaamheden alles door eigen, gecertificeerde vakmensen kunnen laten uitvoeren.

A-Kwaliteit
Wij kopen A-klasse producten tegen zeer scherpe prijzen in. Hierdoor hebben onze zonnestroom installaties al een terugverdientijd die ligt tussen de 4 en 7 jaar en is de klant niet alleen zeer voordelig uit, maar ontkomt hij ook aan de steeds maar stijgende energieprijzen. Wij bieden ten alle tijden, voor elk project een compleet goedgekeurd pakket met harde garanties.

Ons kantoor, inclusief showroom, is gevestigd op het bedrijventerrein in Oosthuizen, direct gelegen aan de N247. (de doorgaande weg tussen Amsterdam en Hoorn)

  • Met 10 jaar ervaring en 24h service is Sunforce actief op de Nederlandse markt voor net-gekoppelde zonnestroom systemen.
  • Sunforce biedt totaaloplossingen voor schone energie bij zowel particulieren als bedrijven.
  • Voor elke klant wordt een persoonlijk systeem samengesteld dat zowel technisch als economisch het beste rendement behaalt. Ecologisch, economisch en volledig afgestemd op uw budget en situatie.
  • Sunforce is  KvINL gecertificeerd. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
  • Sunforce is Zonnekeur installateur.