Vikingenweg 12 B
5349 BT Oss
Telefoon: 06-82538858

Savo Solar Systemen

‘’Met een bouwkundige achtergrond en de bewustwording van verduurzaming zijn wij overgestapt naar het adviseren en installeren van zonne-energie.
Savo is een jong team met ruim 15 jaar gecombineerde ervaring welke zich inzet omtrent de verduurzaming van Nederland middels PV en laadstations. Energie neutraal wonen is immers niet voor iedereen weggelegd, maar overstappen naar het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen is alvast een stap in de goede richting! Wij zijn een team dat praktisch is ingesteld en helpen ook graag anderen om stapje voor stapje te verduurzamen.
Dit doen we door zonnepaneel systemen op maat aan te bieden. Op basis van uw huidige verbruik biedt Savo Solar Systemen diverse opties aan. Immers heeft iedere klant een andere levensstijl en andere wensen. De een vindt esthetiek zeer belangrijk, terwijl de ander gaat voor maximale benutting van het dakoppervlak.

Savo Solar Systemen ontzorgt. Wij leveren zonnepaneel installaties van A tot Z. Waarbij de A staat voor het ‘Aansluiten in de meterkast’ en de Z staat voor de ‘Zonnepanelen op uw dak’.’’