Eisenhowerweg 39
5466AB Veghel
Contact: Alex Pols
Telefoon: 088 8318444 / 0651384558

VanderLinden

VanderLinden heeft ervaring en expertise opgebouwd met het inkoppelen van AC-installaties voor grootschalige zonnestroomprojecten (dakgebonden, grondgebonden en floating solar systemen).

Het opwekken van zonne-energie op je eigen bedrijfslocatie om eigen energie op te wekken, heeft meerdere voordelen, zoals kostenbesparing op energiekosten, de verduurzaming van de onderneming en daarmee beter voor het milieu. 

VanderLinden staat hoog aangeschreven als specialist voor het inkoppelen van AC-installaties van grootschalige zonnestroomprojecten.

Onze kracht is om, als gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf, de dynamiek van deze twee werelden (afname en leveren) te begrijpen en met elkaar te verbinden. Die verbinding noemen wij AC-inkoppeling. Onze specialisten zorgen voor het ontwerp, de engineering, de levering en de opvolging.

Vervolgens kijken wij graag met u, of uw eindgebruiker mee naar de duurzame inzet van de opgewekte energie. Denk daarbij aan een smartgrid: AC inkoppeling, storage (energieopslag), Laadoplossingen wagenpark (EV), koppeling met windenergie, warmtepomp t.b.v. koelen/verwarmen van de huisvesting (wij zijn namelijk totaalinstallateur op gebied van Elektra, Werktuigbouwkundige en Beveiligingsinstallaties).

Wil je graag meer informatie of wil je dit aan ons uitbesteden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag!