Sunday 2021

Woensdag 1 december 2021 - Spant! | Bussum

 

SundayNL
2021 is de Sunday weer terug! Op woensdag 1 december 2021 vindt in 't Spant te Bussum de 12e editie plaats. De 5 redenen waarom u de Sunday niet mag missen: 
  • De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederland waar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
  • Leg waardevolle contacten: dé kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector!
  • Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie!
  • Dynamische matchmaking: tijdens de Sunday doet u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op om zaken mee te doen!
Het SundayNL-congres wordt jaarlijks georganiseerd door Holland Solar, TKI Urban Energy, TNO, Solliance, NWO, SOLA en Solar Magazine.
Inschrijven via deze link.

Solar Solutions 2022

15 t/m 17 mrt 2022 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 8 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet. 

InterSolar München 2022

11 t/m 13 mei 2022 - München | Duitsland

Intersolar, die plaatsvindt van 9 juni tot en met 11 juni 20222,  is een van de grootste zonne-energiebeurzen ter wereld. Tijdens deze beurs is er veel aandacht voor energieopslag in relatie tot zonne-energie. Veel Nederlandse bedrijven zijn op deze beurs te vinden. 

Bouwbeurs 2023

6 t/m 10 feb 2023 - Utrecht

 

Samen bouwen aan de toekomst
De bouw is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht.

De bouwketen verandert razendsnel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie.

Homepage bezoekers - BouwBeurs : BouwBeurs (bouwbeurslive.nl)