Floating Solar Conference

Woensdag 4 november 2020 - Amsterdam

Met de Floating Solar Conference organiseert Solarplaza op 4 november in Amsterdam voor de tweede keer een conferentie voor drijvende zonnepanelen. 

Energeia Energy Day

26 oktober en 2,9 en 16 november - Online en op locatie

De Energeia Energy Tour: vier hybride bijeenkomsten waar een kleine club mensen fysiek aanwezig is, en de meerderheid op afstand online meekijkt. Houd de website in de gaten voor updates over het programma, sprekers en locaties.

Solar Solutions International

Woensdag 16 maart tot en met vrijdag 18 maart 2021 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 8 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet. 

Huis & Energie

vrijdag 28 mei tot en met zondag 30 mei 2021 - Brabanthallen | Den Bosch

Huis & Energie is de grootste en meest complete consumentenbeurs op het gebied van duurzaam wonen en duurzame energie van Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met Milieu Centraal, Techniek Nederland en diverse branche-organisaties en media.

InterSolar München

Woensdag 9 juni tot en met vrijdag 11 juni 2021 - München | Duitsland

Intersolar, die plaatsvindt van 9 tot en met 11 juni 2021,  is een van de grootste zonne-energiebeurzen ter wereld. Tijdens deze beurs is er veel aandacht voor energieopslag in relatie tot zonne-energie. Veel Nederlandse bedrijven zijn op deze beurs te vinden.