Energy Storage Europe

dinsdag 10 maart tot donderdag 12 maart 2020 - Dusseldorf | Duitsland

De editie van 2020 zal zich van 10 tot en met 12 maart 2020 toeleggen op energieopslag in relatie tot de ontwikkeling van de duurzame energie-industrie.

Solar Solutions

Dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2020 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 8 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet. 

The Solar Future NL

Woensdag 13 mei en donderdag 14 mei 2020 - De Fabrique | Utrecht

Holland Solar en Solarplaza organiseren op 13 en 14 mei 2020 voor de twaalfde keer de Nederlandse editie van de internationale conferentiereeks ‘The Solar Future’. Dit is het zakelijke en strategische platform voor de Nederlandse zonne-energiemarkt. Bezoekers mogen een line-up verwachten met nieuwe frisse sprekers omtrent de nieuwste marktontwikkelingen.

Huis & Energie

vrijdag 15 mei tot en met maandag 17 mei 2020 - Brabanthallen | Den Bosch

Huis & Energie is de grootste en meest complete consumentenbeurs op het gebied van duurzaam wonen en duurzame energie van Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met Milieu Centraal, Techniek Nederland en diverse branche-organisaties en media.

Energeia Energy Day

vrijdag 11 juni 2020 - The Grand | Amsterdam

Wat zijn de meest prangende kwesties waar Nederland Energieland mee worstelt rond de energietransitie? En hoe lossen we die op? Op 11 juni 2020 komt de sector samen op de tiende jaarlijkse Energeia Energy Day.

InterSolar München

Woensdag 17 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020 - München | Duitsland

Intersolar, die plaatsvindt van 17 tot en met 19 juni 2020,  is een van de grootste zonne-energiebeurzen ter wereld. Tijdens deze beurs is er veel aandacht voor energieopslag in relatie tot zonne-energie. Veel Nederlandse bedrijven zijn op deze beurs te vinden. 

ALV Holland Solar

11 november 2020 - locatie volgt

De halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Holland Solar vindt plaats op 11 november. De locatie en tijden volgen.

Leden krijgen per brief een uitnodiging met een agenda. Meerdere mensen per bedrijf zijn welkom!