Energievakbeurs

Dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober 2019 - Brabanthallen | Den Bosch

Vakbeurs Energie is het business-to-businessplatform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform met innovaties, lezingen, live demonstraties en nieuwe contacten, waarbij een deel van de beurs ingericht is voor de zonne-energiesector. Binnen Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht: Energie & Industrie. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma en aparte presentaties op de beursvloer. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

Sunday

Woensdag 13 november 2019 - Spant! | Bussum

De Sunday is het grootste nationale congres over zonne-energie in Nederland. Het evenement staat net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. Ieder jaar komt iedereen die betrokken is bij zonne-energie naar het evenement. Onderzoekers, promovendi, producenten, importeurs, leveranciers, installateurs, adviseurs en bestuurders. De Sunday biedt bezoekers de unieke kans om in één dag geïnformeerd te worden over de status en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap naar pv-materialen en processen, innovaties in zonne-energiesystemen, financiering van zonne-energiesystemen en innovatie, wet- en regelgeving, marktontwikkeling en praktijkervaringen.

Het SundayNL-congres wordt jaarlijks georganiseerd door Holland Solar in samenwerking met TKI Urban Energy, ECN part of TNO, SEAC, Solliance, NWO en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

InterSOLUTION

Woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 - Flanders Expo | Gent (B)

Deze zonne-energievakbeurs voor de Benelux beleeft in 2020 haar 9e editie. In 2019 was zo'n 15 procent van de bezoekers afkomstig uit Nederland. Leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste noviteiten op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltechnieken en software en monitoring.

Solar Solutions

Dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2020 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 7 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet.