Solar Solutions

Dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart 2019 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 7 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet.

ALV Holland Solar

twaalf juni - Solar Stell - Zwolle

De halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Holland Solar vindt plaats op 12 juni bij het lid Solar Stell in Zwolle. Leden krijgen per brief een uitnodiging met een agenda. Meerdere mensen per bedrijf zijn welkom!

The Solar Future NL

Donderdag 13 juni 2019 -

Solarplaza organiseert de 11e editie van hét zakelijke en strategische platform voor de Nederlandse zonne-energiemarkt: The Solar Future NL. Door de ‘boom’ in de Nederlandse markt nam in 2018 een recordaantal buitenlandse partijen deel aan deze conferentie. Ook in 2019 verwacht de organisatie zo’n 300 deelnemers. Zij zijn merendeels highlevel-executives die betrokken zijn bij de ontwikkeling van PV-projecten in voornamelijk de zakelijke markt, zoals investeerders, banken, ontwikkelaars, energiebedrijven, consultants, service suppliers en EPC contractors.