HIER opgewekt

Vrijdag 23 november 2018 - Spant! | Bussum

Het evenement HIER opgewekt vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. Met ruim 900 bezoekers en meer dan 30 sessies is HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Iedereen die betrokken is bij lokale energieopwekking komt bij elkaar: verenigingen van eigenaren, corporaties, serviceverleners en andere betrokkenen. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn onder meer het ontwikkelen van productie-installaties onder de huidige wetgeving, businessmodellen, financiering, governance, ledenwerving en samenwerking met gemeenten en provincies.

Solar Future networking event

06 dec 2018 - Muntgebouw Utrecht

Netwerk-evenement van Holland Solar-lid Solar Plaza. Onder meer met de voorzitter van Holland Solar: Jaap Baarsma.

InterSOLUTION

Woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 - Flanders Expo | Gent (B)

Deze zonne-energievakbeurs voor de Benelux beleeft in 2019 haar 8e editie. In 2018 was 16 procent van de bezoekers afkomstig uit Nederland. Leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste noviteiten op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltechnieken en software en monitoring.

Solar Solutions

Dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart 2019 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 7 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet.

The Solar Future NL

Donderdag 13 juni 2019 -

Solarplaza organiseert de 11e editie van hét zakelijke en strategische platform voor de Nederlandse zonne-energiemarkt: The Solar Future NL. Door de ‘boom’ in de Nederlandse markt nam in 2018 een recordaantal buitenlandse partijen deel aan deze conferentie. Ook in 2019 verwacht de organisatie zo’n 300 deelnemers. Zij zijn merendeels highlevel-executives die betrokken zijn bij de ontwikkeling van PV-projecten in voornamelijk de zakelijke markt, zoals investeerders, banken, ontwikkelaars, energiebedrijven, consultants, service suppliers en EPC contractors.