ALV Holland Solar

12 juni 2019 - Solarstell | Zwolle

De halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Holland Solar vindt plaats op 12 juni bij het Holland Solar-lid Solarstell in Zwolle. Leden krijgen per brief een uitnodiging met een agenda. Meerdere mensen per bedrijf zijn welkom!

The Solar Future NL

Donderdag 13 juni 2019 - De Fabrique | Utrecht

Solarplaza organiseert de 11e editie van hét zakelijke en strategische platform voor de Nederlandse zonne-energiemarkt: The Solar Future NL. Door de ‘boom’ in de Nederlandse markt nam in 2018 een recordaantal buitenlandse partijen deel aan deze conferentie. Ook in 2019 verwacht de organisatie zo’n 300 deelnemers. Zij zijn merendeels highlevel-executives die betrokken zijn bij de ontwikkeling van PV-projecten in voornamelijk de zakelijke markt, zoals investeerders, banken, ontwikkelaars, energiebedrijven, consultants, service suppliers en EPC contractors.

Energievakbeurs

Dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober 2019 - Brabanthallen | Den Bosch

Vakbeurs Energie is het business-to-businessplatform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform met innovaties, lezingen, live demonstraties en nieuwe contacten, waarbij een deel van de beurs ingericht is voor de zonne-energiesector. Binnen Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht: Energie & Industrie. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma en aparte presentaties op de beursvloer. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

Sunday

Woensdag 13 november 2019 - Spant! | Bussum

De Sunday is het grootste nationale congres over zonne-energie in Nederland. Het evenement staat net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. Ieder jaar komt iedereen die betrokken is bij zonne-energie naar het evenement. Onderzoekers, promovendi, producenten, importeurs, leveranciers, installateurs, adviseurs en bestuurders. De Sunday biedt bezoekers de unieke kans om in één dag geïnformeerd te worden over de status en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap naar pv-materialen en processen, innovaties in zonne-energiesystemen, financiering van zonne-energiesystemen en innovatie, wet- en regelgeving, marktontwikkeling en praktijkervaringen.

Het SundayNL-congres wordt jaarlijks georganiseerd door Holland Solar in samenwerking met TKI Urban Energy, ECN part of TNO, SEAC, Solliance, NWO en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

InterSOLUTION

Woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 - Flanders Expo | Gent (B)

Deze zonne-energievakbeurs voor de Benelux beleeft in 2020 haar 9e editie. In 2019 was zo'n 15 procent van de bezoekers afkomstig uit Nederland. Leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste noviteiten op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltechnieken en software en monitoring.

Solar Solutions

Dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2020 - Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux al 7 jaar lang een overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshoptrainingenprogramma maakt het aanbod compleet.