Actueel

Gekozen tag: Zon op woningen Verwijder filter
Gedragscodes Kwaliteitsborging Zon op woningen

Holland Solar lanceert Gedragscode zon op woningen

Holland Solar, de branchevereniging voor de zonne-energiesector, heeft een belangrijke stap gezet in het bevorderen van de kwaliteit en veiligheid bij de installatie van zonnepanelen op een woning. Met de nieuwe Gedragscode zon op woningen zet de branchevereniging een duidelijke standaard neer voor hoe een installateur voorafgaand, tijdens en na de installatie de kwaliteit en veiligheid van een zonnestroomsysteem kan borgen.

Zon op woningen

Kennismaken met nieuw bestuurslid: Bart Rootliep

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering van Holland Solar werd de Chief Commercial Officer (CCO) van Groendus benoemd tot Voorzitter van de commissie zon op gebouw.

Stimulering Zon op woningen

Coalitie van brancheverenigingen roept op: Eerste kamer, bouw salderingsregeling af

De Eerste Kamer bespreekt op 6 februari het wetsvoorstel voor de afbouw van de salderingsregeling. Brancheverenigingen Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie, Holland Solar, Energie Samen, EnergieNederland, Netbeheer Nederland, Flexible Alliance Network, Energy Storage NL en Techniek Nederland roepen op: Eerste Kamer, stem voor afbouw salderingsregeling.

Zon op grote daken Zon op land en water Zon op woningen

In gesprek met Silvio Erkens: “Ik geloof echt in een Nederlandse maakindustrie”

Als je in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen kijkt, zie je dat in de meeste programma's zonne-energie terugkomt als belangrijk thema. Maar hoe kijken de partijen aan tegen verschillende onderwerpen die spelen binnen de sector? Holland Solar zet alle standpunten op een rij in de zonnewijzer en ging daarnaast in gesprek met Kamerleden van verschillende partijen om deze standpunten nog wat verder uit te diepen. Eén van die Kamerleden is Silvio Erkens van de VVD.

Sluit je nu aan bij al die andere bedrijven in de Nederlandse zonne-energiesector en word lid van Holland Solar!