Actueel

Gekozen tag: Kwaliteitsborging Verwijder filter
Gedragscodes Kwaliteitsborging Zon op woningen

Holland Solar lanceert Gedragscode zon op woningen

Holland Solar, de branchevereniging voor de zonne-energiesector, heeft een belangrijke stap gezet in het bevorderen van de kwaliteit en veiligheid bij de installatie van zonnepanelen op een woning. Met de nieuwe Gedragscode zon op woningen zet de branchevereniging een duidelijke standaard neer voor hoe een installateur voorafgaand, tijdens en na de installatie de kwaliteit en veiligheid van een zonnestroomsysteem kan borgen.

Kwaliteitsborging

Kennismaken met nieuw bestuurslid: Jelmer Pijlman

Holland Solar heeft een nieuw bestuurslid: Jelmer Pijlman. Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering van Holland Solar werd de medeoprichter en directeur van Novar benoemd tot Secretaris van het bestuur.

Kwaliteitsborging

Kennismaken met nieuw bestuurslid: Dieuwke Boersma

Holland Solar heeft een nieuw bestuurslid: Dieuwke Boersma. Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering van Holland Solar werd de CTO van Esdec benoemd tot Bestuurslid Solar Techniek.

Kwaliteitsborging Zon op grote daken

Animatie Gedragscode Zon op daken

Op donderdag 25 november 2021 werd het eerste exemplaar van de ‘gedragscode zon op grote daken’ aangeboden aan de staatsecretaris van Economische Zaken en Klimaat: Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Aansluitend…

Sluit je nu aan bij al die andere bedrijven in de Nederlandse zonne-energiesector en word lid van Holland Solar!