Actueel

Vacature

Holland Solar zoekt: Branchespecialist Zonne-energieketen

Als Branchespecialist Zonne-energieketen zul je ervaring opdoen op het gebied van beleidsbeïnvloeding en-implementatie op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Je zet jezelf in om knelpunten in relevante wet- en regelgeving aan te pakken en concrete oplossingen hiervoor te bedenken, met als doel de groei van de zonne-energiesector te ondersteunen.In deze functie richt jij je onder andere op de volgende onderwerpen: ‘'circulariteit en recycling, ‘ketentransparantie en internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO)’, en het helpen opbouwen van een ‘maakindustrie voor zonnepanelen' in Nederland.

Vacature

Holland Solar zoekt: Junior Communicatiemedewerker

Als Junior Communicatiemedewerker krijg je veel vrijheid en kun je je creativiteit de vrije loop laten. Je speelt in op de actualiteit en weet hoe je de aandacht kunt vestigen op nieuwsberichten. Je bent geïnteresseerd in politiek en de duurzame energietransitie of zonnepanelen in het bijzonder.

Holland Solar lanceert Gedragscode zon op woningen

Holland Solar, de branchevereniging voor de zonne-energiesector, heeft een belangrijke stap gezet in het bevorderen van de kwaliteit en veiligheid bij de installatie van zonnepanelen op een woning. Met de nieuwe Gedragscode zon op woningen zet de branchevereniging een duidelijke standaard neer voor hoe een installateur voorafgaand, tijdens en na de installatie de kwaliteit en veiligheid van een zonnestroomsysteem kan borgen.

Netinfra

Holland Solar blij met actieagenda Netcongestie op laagspanningsnetten

Met de vandaag gepresenteerde actieagenda nemen de betrokken partijen, waaronder Holland Solar, ook maatregelen om drukte op het laagspanningsnet tegen te gaan, waar onder andere huishoudens en kleine bedrijven op aangesloten zijn. Holland Solar staat achter de resultaten van het actieplan en ziet dat zon goed ingepast kan worden op het lokale stroomnet als de juiste randvoorwaarden worden gesteld.

Sluit je nu aan bij al die andere bedrijven in de Nederlandse zonne-energiesector en word lid van Holland Solar!