De branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie!

Zonnekeur, Kwaliteitskeurmerken zonne-energie

IDE201301 Logo Zonnekeur-algemeen 200

Vind hier een zonnekeur installateur:

www.zonnekeur.nl

Stichting Duurzame Energie Prestatie Keur

 

Op initiatief van Holland Solar is een kwaliteitssysteem ontwikkeld om kennis en kunde op het gebied van zonnestroom en zonnewarmte te kunnen borgen.

Het doel is om bedrijven die installatietechnisch of bouwkundig betrokken zijn bij het verkopen, ontwerpen, monteren en beheren van zonne-energiesystemen een goede basis te geven om zonne-energie systemen van hoge kwaliteit te kunnen realiseren en dat vervolgens ook aan te tonen met het keurmerk.
De stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) is opgericht door Holland Solar en de Duurzame Energie koepel (inmiddels opgegaan in de NVDE) ism UNETO-VNI, KvINL en RVO. De doelstelling van de stichting is het beheren van kwaliteitskeurmerken op het gebied van duurzame energie producten en diensten. Op dit moment zijn er de volgende keurmerken:

Zonnekeur Boiler

Dit keurmerk bestaat al enige tijd. Op de website www.depk.nl is te vinden welke boilers in het bezit zijn van het keurmerk en wat de voorwaarden zijn waar een boiler aan moet voldoen om een keurmerk aan te vragen.

Zonnekeur - Installateur

Het Zonnekeur Installateur is een kwaliteitskeurmerk voor installateurs van zonne-energie installaties (PV panelen en zonnewarmte). Bedrijven worden beoordeeld op vakmanschap, bedrijfsvoering en gerealiseerde installaties. Er is inmiddels landelijke dekking door Zonnekeur bedrijven en in de komende periode verwachten we meer installateurs die het keurmerk aanvragen. Kijk op de website www.depk.nl naar de voorwaarden voor certificering.Vanuit de opdrachtgevers en inkoopacties is reeds veel vraag naar gecertificeerde bedrijven.


Zoekt u een zonnekeur installateur of een zonnekeur boiler?
Op de website www.zonnekeur.nl staat alle informatie over het keurmerk en de installateurs en producten die in het bezit zijn van het Zonnekeur en waar ze in Nederland kunnen leveren.

DEPK-logo-RGB Copy