De branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie!

Duurzame Energie- en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland

De-on-logo

Dit is DE-on. De Duurzame Energie- en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland. Ons doel is het versnellen van de energietransitie in Flevoland. Als onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk of commercieel belang helpen we ondernemers om duurzame energieprojecten en energiebesparingsprojecten in Flevoland te ontwikkelen, te realiseren en te financieren. Hiervoor zetten wij onze kennis, financiele mogelijkheden en ons netwerk in.

Wij kunnen uw project cofinancieren vanuit de lening van 6,5 miljoen die door de provincie Flevoland ter beschikking is gesteld. Kleine projecten met een financieringsbehoefte van 5.000 tot 25.000 euro, financieren wij vanuit de energie lening. Grote projecten met een financieringsbehoefte van 100.000 euro of meer, bieden we maatwerkfinancieringen. DE-on financiert nooit meer 50% van de investering.

Projecten in Flevoland die al een SDE-beschikking hebben, maar moeite hebben om op korte termijn de financiering rond te krijgen, zijn bij DE-on aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het aantrekken van financiering en door financieringen te verstrekken, zowel als risicokapitaal of als (achtergestelde) leningen. We zijn daardoor flexibeler dan reguliere geldverstrekkers en onze doorlooptijden van eerste contact tot uitkering zijn kort.