De branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie!

KiesZon

KiesZon Black On White Hires

Over KiesZon

KiesZon is sinds 2008 de grootste ontwikkelaar, exploitant en leverancier van zonnestroom in Nederland. Met het project -Zonnestroom op 27 Amsterdamse basisscholen- was KiesZon de eerste in Nederland die een geheel gefinancierd zonnestroomproject ontwikkelde. In de afgelopen jaren is onze aanpak verder doorontwikkeld, geprofessionaliseerd en aangepast aan de veranderde wet- en regelgeving. Met de zonnestroom-experts die wij hebben, heeft KiesZon inmiddels een solide zonnestroom portefeuille opgebouwd en is hiermee de grootste in de Nederlandse zonnestroommarkt.

Enkele voorbeelden van projecten die door ons worden ontwikkeld, gebouwd, gefinancierd en geƫxploiteerd, zijn:

- Zonneveld Eemnes (grondgebonden installatie): 19.000 panelen met een opbrengst van 4.400.000 kWh/jaar (in ontwikkeling);
- Thyssen Krupp: 13.000 panelen met een opbrengst van ruim 2.000.000 kWh/jaar;
- Jumbo: 14.000 panelen met een opbrengst van ruim 2.180.000 kWh/jaar.

Naast kennis over de financieringen, juridische zaken en fiscaliteiten, hebben we ons de laatste jaren steeds verder verdiept in de keten en is ons team versterkt met een eigen engineeringsafdeling, eigen projectmanagers en zelfs eigen (service)monteurs. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen en houden we controle over het hele proces. Zonder te investeren hebben onze klanten alleen de voordelen en geen risico's.