De branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie!

Solar evenementen

EU PVSEC

25 - 29 september, RAI Amsterdam
The EU PVSEC is the largest international conference for photovoltaic research, technologies and applications and at the same time a PV Industry Exhibition, where specialized PV Industry presents technologies, innovations and new concepts in the upstream PV sector. It gathers the global PV community to present and discuss the latest developments in photovoltaics, to network and to conduct business. It is the world renowned science-to-science and science-to-industry platform with a full and only focus on the global PV Solar sector.

Holland Solar en TKI Urban Energy zijn op de beurs te vinden in het Holland Paviljoen. Ook interesse? Neem contact op met press[at]wip-munich.de
website

 

Vakbeurs Energie

10 - 12 oktober 2017, Den Bosch
Vakbeurs Energie is een vak evenement gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten
website

 

Workshop Brandveiligheid

Donderdag 19 oktober, 13:00-17:00 uur, Weesp
Op 19 oktober organiseren Conduct, Solar Edge, Omega en Solarclarity in samenwerking met Holland Solar een training over brandveiligheid. Aan bod komt het juist aansluiten van bekabeling, wat de regelgeving daarover zegt, wanneer en welke overspanningsbeveiliging toe te passen, over vlamboogbeveiliging in omvormers enzovoort. Installateurs van zon-PV kunnen zich bij Holland Solar aanmelden voor deze gratis training. Stuur een email naar hollandsolar[at]hollandsolar.nl (ovv Trainingsmiddag Brandveiligheid, naam en organisatie)

 

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV)

24 - 26 oktober, Hardenberg
Ruim 17.000 agrariërs komen op 24, 25 en 26 oktober naar de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Hardenberg. Holland Solar werkt via de NVDE samen met dit toonaangevende agrarische platform.

De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Hardenberg ondersteunen agrariërs om hun bedrijf op het gebied van duurzame energie toekomstbestendig te maken. Daarvoor is het onderdeel ‘Energie Zone: van bron naar vermogen’ tijdens de landbouwdagen. De bezoekende agrariërs komen uit zowel Noord-, Oost- en Midden-Nederland als de Duitse grensgebieden (25 procent).

Deelnemende bedrijven aan de Energie Zone zijn afkomstig uit de hele keten. In het verlengde hiervan biedt de organisatie kennissessies aan. De organisatie biedt ruimte voor informatieve lezingen op het gebied van o.a. zonne-, wind-, water- en bio-energie en aardwarmte.

 

Sunday 2017

Woensdag 8 november, Bussum
De komende editie van het zonne-energiecongres Sunday zal plaatsvinden in Bussum. Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie! Het programma zal verschijnen op de website en hier kunt u zich binnenkort aanmelden. Holland Solar organiseert de Sunday ism met een stuurgroep bestaande uit RVO, TKI Solar, Solliance, ECN, FOM en SEAC
www.sundaynl.nl

 

Evenement Hier Opgewekt

vrijdag 17 november, Bussum
Het evenement voor en door lokaal duurzaam. Met ruim 900 bezoekers en meer dan dertig sessies verdeeld over negen thema’s is het evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland.

https://www.hieropgewekt.nl/evenement-hier-opgewekt